dissabte 12 novembre: Gimcana de descoberta de l’escola del corriol i el Canyadell

Penjat el 9 de novembre de 2016, per GEPEC

dissabte 12 novembre: Gimcana de descoberta de l'escola del corriol i el Canyadell

Gimcana familiar al Canyadell per a descobrir l'Escola de Naturalistes del Corriol i la finca del Canyadell en acord de custòdia.

Per participar a la gimcana és necessari inscriure's.

Activitat per a famílies amb fills entre 3 i 12 anys

Les famílies interessades en conèixer l’Escola de Naturalistes del GEPEC el corriol i la finca del Canyadell, podran participar en una divertida gimcana. Les persones participants tindran ocasió tant d’explorar i descobrir molts dels racons de la finca, com de gaudir de les activitats que s’hi organitzaran. Des del fons de la mar, fins als ratpenats, passant pels hotels d’insectes pol·linitzadors, els participants aniran de sorpresa en sorpresa. Els que arribin al final rebran un “obsequi botànic” de record.

Al mateix temps es podrà conèixer la finca del Canyadell, propietat de l'Ajuntament d'Altafulla, actualment en acord de custòdia amb el GEPEC i on recentment s'han fet actuacions de millor de l'espai per acollir la seu de l'escola de naturalistes del GEPEC el corriol i un petit viver de planta autòctona. Aquesta finca és una pineda al  costat mateix de la cala del
Canyadell
 on conflueixen els termes municipals d'Altafulla i Torredembarra.

el matí finalitzarà amb un vermut amb violoncel.