L’ADENC som punt de recollida de signatures per la ILP Montseny

Penjat el 6 d'abril de 2021, per Adenc

EL MONTSENY NO TÉ PREU! DEFENSEM-LO!

Des de l’ ADENC us animem a signar en suport a la ILP Montseny i ara també som punt de recollida de sigantures! Es pot venir a signar a l’oficina de l’ADENC (carrer Sant Isidre, 140, Sabadell). 

L’any 2016 el Pla Especial de protecció del Montseny aprovat el 2008 va ser anul·lat per una sentència del Tribunal Suprem, retornant a la situació legal del 1977. A dia d’avui, els valors ambientals del massís i la seva contribució al manteniment d’unes condicions de vida sostenibles, estan en perill. Davant d’aquesta situació, tips d’esperar respostes de l’Administració, la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny, conjuntament amb les entitats DEPANAEcologistes en Acció i SEO/BirdLife, han presentat al Parlament de Catalunya una proposició de Llei de declaració del Parc Natural del Montseny, de Paratges Naturals d’Interès Nacional i de Reserves Naturals Integrals

La proposició de llei ha de comptar, com a mínim, amb el suport de 50.000 signatures perquè pugui ser discutida al Parlament i tingui la possibilitat de ser aprovada.  Podeu trobar més informació en el següent enllaç.