Les platges de Sant Adrià del Besòs, Badalona i Barcelona sota l’amenaça d’una greu contaminació.

Penjat el 14 de juny de 2021, per Cepa

Indignació dels veïns de Sant Adrià dels Besòs en fer-se públic un informe sobre la presència de metalls pesants i COP’s en concentracions molt perilloses per la salut que ha obligat finalment al tancament municipal de la platja. L’ajuntament no va fer pública la informació i va permetre uns treballs per passar un cable de fibra òptica que en remoure les sorres de la platja han fet aflorar un autèntic arsenal químic.

L’Agència de Residus de Catalunya ha confirmat la perillositat no solament d’aquesta platja, sinó de tot el front costaner de la zona i ha demanat al Ministerio de Costas que redacti i executi un pla per a la identificació i descontaminació de les platges d’aquella zona.

Les entitats socials han preparat una denúncia a fiscalia per a què investigui i pugui determinar responsabilitats per aquest greu atemptat contra la salut pública. Totes les entitats interessades poden donar suport en aquesta demanda que es presentarà el divendres dia 18 de juny:

<object class="wp-block-file__embed" data="https://cepanoticies.files.wordpress.com/2021/06/denuncia-fiscalia-ma-3.pdf&quot; type="application/pdf" style="width:100%;height:200px" aria-label="Embed of <strong><span class="has-inline-color has-vivid-red-color">denuncia-fiscalia-ma-3</span>denuncia-fiscalia-ma-3Baixa