El CEPA torna a ser membre de la Comissió Residu Mínim

Penjat el 24 d'abril de 2016, per Cepa

 
Després de més de 6 anys el CEPA torna a ser membre de la Comissió Residu Mínim. El dilluns 18 d’abril es reuneix a la Planta de Triatge de Molins la Comissió Residu Mínim, amb representants polítics i tècnics dels 5 ajuntaments i representanEl CEPA torna a ser membre de la Comissió Residu Mínimts de l’AMB.

 

  1. Es va recuperar el paper d’aquesta Comissió per vetllar per la millora dels resultats d’aquest model que fins ara ha estat discriminat i per reforçar el paper dels ajuntaments en aquest model.
  2. Una petita victòria, que el CEPA hem estat el motor de la reacció, fa un any, de la majoria dels ajuntaments RM, que vam demanar a l’Àrea Metropolitana de Barcelona  (AMB) descartar la  fabricació de CDRs amb la fracció resta de la planta de triatge de Molins i ahir se’ns va comunicar que l’AMB descarta la fabricació de CDRs de la fracció resta de tota  l’AMB. Però no està del tot resolt ja que la resta de l’AMB anirà a la incineradora de Sant Adrià.
  3. Es van exposar les obres de millora de la Planta de triatge que ha augmentat molt el seu rendiment i especialment del triatge d’envasos a més del doble.
  4. Les obres de millora per evitar els olors de la planta de compostatge de Torrelles s’iniciaran a l’estiu.

El CEPA torna a ser membre de la Comissió Residu Mínim