La 2a Festa pel Territori ha estat una festa grossa i plena de contingut!

Penjat el 11 de maig de 2016, per GEPEC

La 2a Festa pel Territori ha estat una festa grossa i plena de contingut!

El passat dissabte 7 de maig va tenir lloc la 2a festa pel Territori en el marc de l’Hort d’Iglesies a La Selva del Camp, organitzada per la Xarxa Sud (Xarxa Ambiental dels Territoris del Sud)

En un matí de dissabte tapat i fresc, va iniciar l'esdeveniment que congregà una important participació, estimada en unes 2.000 persones, doblant per tan la participació de la 1a edició.

Al llarg de tota la jornada, que va començar a les 10 del matí i va finalitzar de matinada, es van anar succeïnt els diferents actes programats enmig d’un ambient festiu i relaxat.

A l’aula de conferències, ubicada dins l'edifici del mas de l’Hort d’Iglesies,  es varen exposar les diverses ponències, totes elles de gran interès i molt alt nivell sobre diferents aspectes relacionats amb l'aigua, tema central d’aquesta 2a edició de la festa.  Es va comptar amb una molt bona assitència d'un públic interessat i participatiu

Paral·lelament, en una altra aula del mas, es projectaven continuament documentals sobre temes d’ecologia.

Durant tot el matí, des de l’Escola de Naturalistes del GEPEC, s’oferien activitats per la canalla.

A partir de les 12h van iniciar-se les actuacions musicals, totes elles de gran qualitat, que es van allargar fins a quarts de 3 de la matinada en que finalitzava la darrera.

La tarda de festa  es va amanir amb balls tradicionals i grups festius acompanyats de xocolatada amb malindros i rifes de productes de la terra.

Durant tot el dia hi ha va haver fira d’entitats i servei de bar.

L'organització se sent satisfeta de la gran acollida rebuda per un públic entregat a la Festa, participatiu dels actes lúdics i interessat de les diferentes problemàtiques de les nostres comarques. Es van poder donar a conèixer grans qüestions ambientals que afecten al nostre territori, profunditzant amb la gestió de l'aigua.

Des de Xarxa Sud un fort agraïment als músics, als conferenciants, als grups festius, als voluntaris/es, entitats i empreses que han fet possible, de forma totalment desinteressada, aquesta 2a edició de la Festa pel Territori i en especial al suport i l'acolllida per part de la població i l'Ajuntament de la Selva del Camp.

#festapelterritori