Limnos premiada amb l’XIè Premi Joaquim Codina de la Fundació Valvi de Girona

Penjat el 31 de maig de 2016, per Limnos

La Fundació Valvi de Girona ha fet públics els noms dels guanyadors de l’onzena edició dels Premis Valvi, que reconeixen persones o entitats que han destacat per la seva dedicació a la preservació del patrimoni, sigui paisatgístic o cultural, o en el camp de la solidaritat. En aquesta edició, doncs, l’XIè Premi Joaquim Codina de patrimoni natural ha estat per a l’Associació de Defensa del Patrimoni Natural del Pla de l’Estany (Limnos).

Limnos s’afegueix així a uns quants il·lustres premiats en el camps del medi ambient també del Pla de l’Estany per aquesta Fundació com han estat en Josep Maria Massip i l’Ernest Costa.

Altres premis atorgats han estat l’XIè Premi Joan Saqués de compromís cultural, per a Joaquim Trias, de les Galetes Trias, i el VIII Premi Salvador Sunyer, per a la Fundació Ramon Noguera, en l’àmbit social.

El lliurament dels guardons, de caràcter honorífic i consistents en una peça única de l’escultor Bonaventura Anson, tindrà lloc dimecres dia 1 de juny, a la sala Martí i Pol de la Fundació Valvi, a partir de les 8 de la tarda.