Nova sessió dels Cafès Científics, Sabadell 2019 ‘Alimentació i càncer”

Penjat el 20 de maig de 2019, per Adenc

Quina importància té l’alimentació en el càncer? És diferent l’alimentació per prevenir-lo a l’alimentació que hem de seguir quan ja es pateix o quan ja s’ha patit? Serveixen d’alguna cosa les dietes anticàncer?

Aquestes són algunes de les qüestions a les quals donarà resposta el Dr. Miquel Àngel Seguí, en el decurs de la nova sessió del programa dels ‘Cafès Científics, Sabadell 2019’, que tindrà lloc el proper dimarts, 21 de maig, a les 19 h, a les instal·lacions de la Unió Excursionista de Sabadell (UES), en l’ambient distès i de conversa amb els assistents que caracteritza aquestes trobades.

El Dr. Miquel Àngel Seguí, doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), és metge especialista adjunt consultor del Servei d’Oncologia Mèdica i responsable de la Unitat de Patologia Mamària del Parc Taulí de Sabadell. També exerceix com a professor de la Facultat de Medicina de la UAB i és col·laborador de la Unitat Docent del Parc Taulí – que acull estudiants de Medicina de la UAB de 3r a 6è curs –.

Actualment, sabem que l’alimentació és una qüestió fonamental en la prevenció del càncer, i probablement també ho és després del tractament d’aquesta patologia. Com ha de ser aquesta alimentació? Serveixen d’alguna cosa les dietes anticàncer? Són algunes de les qüestions més freqüents amb les què ens hi trobem quan parlem d’aquest tema, i a les quals intentarem donar resposta de la mà del doctor Miquel Àngel Seguí.