Noves bases del Concurs de Fotografia de la Natura 2023: Pol·linitzadors

Penjat el 14 de febrer de 2024, per Limnos


Nova edició del concurs de fotografia de la Natura per l’any 2024.

Participació al XXI Concurs de Fotografia de Natura. “Vegetació dels ambients aquàtics”


El concurs és convocat pel Centre d’Estudis Comarcals de Banyoles (CECB), Limnos (Associació de Defensa del Patrimoni Natural del Pla de l’Estany), el Museu Darder. Espai d’Interpretació de l’Estany (MDEIE) i la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona (FC-UdG).

El tema del concurs en aquesta edició són els pol·linitzadors. S’acceptaran fotografies en què el motiu principal sigui algun exemplar d’una espècie faunística que pugui facilitar de forma natural la pol·linització de les plantes (abelles, papallones, coleòpters, ocells, ratpenats, …). Es valorarà especialment que la instantània reflecteixi d’alguna manera aquesta capacitat pol·linitzadora, si bé això no és imprescindible per a la participació en el concurs.

La dotació del primer premi, per a la fotografia guanyadora del concurs, és de 400 euros. A aquest premi hi optaran, en primera instància, totes les fotografies presentades. El jurat, a més, atorgarà dos premis especials de 250 euros cadascun, que es destinaran respectivament a la millor imatge obtinguda a la comarca del Pla de l’Estany i a la millor fotografia realitzada per una persona sòcia d’alguna de les entitats organitzadores o vinculada a la Universitat de Girona (estudiant, personal d’administració i serveis, docent o investigador).

Tens fins l’1 de maig de 2024 per presentar les fotografies al concurs. És molt important que es formalitzi l’entrega de les fotografies amb el format adequat i tal com estipulen les base del concurs per tal de poder ser valorades pel jurat. El formulari d’entrega el podeu trobar al web del centre d’estudis comarcals de Banyoles.

web del centre d’estudis comarcals de Banyoles