Organitzacions socials i ambientals reclamen de nou al Govern que aprovi l’ampliació de la protecció del delta del Llobregat.

Penjat el 2 de febrer de 2024, per Cepa

Avui, Dia Mundial de les Zones Humides, recordem que la Carta d’Emplaçament de la Comissió Europea (02/2021) instava els governs espanyol i català a millorar la preservació del delta del Llobregat i a augmentar-ne la superfície protegida com a Zona d’Especial Protecció de les Aus (ZEPA). Som al 2024 i encara no s’ha fet!!

Demanem una reunió urgent i inexcusable amb el president de la Generalitat per no endarrerir més l’aprovació de la ZEPA, atesa la incompetència que fins ara han demostrat els diferents càrrecs públics del GovernOrganitzacions socials i ambientals reclamen de nou al Govern que aprovi l’ampliació de la protecció del delta del Llobregat.

Organitzacions socials i ambientals reclamen de nou al Govern que aprovi l’ampliació de la protecció del delta del Llobregat.Nota de premsa de les entitats:

Organitzacions socials i ambientals reclamen de nou al Govern que aprovi l’ampliació de la protecció del delta del Llobregat.Manifest unitari per l’aprovació de la ZEPA: https://cepanoticies.files.wordpress.com/2023/06/20230605_manifest-zepa-delta-llobregat-2.pdf