Segona assemblea de la Plataforma en Defensa del Riu Ripoll #STOPSURFCITY a Sabadell

Penjat el 24 de març de 2022, per Adenc

NOTA DE PREMSA  24 de març de 2022 

Aquest dijous 24 de març les entitats impulsores, ADENC i Moviment Veïnal del Sud, convoquen a l’auditori del Centre Cívic de Sol i Padrís a les 19:30h en assemblea oberta a totes aquelles persones, entitats i associacions interessades a formar part de la plataforma. Després que en la primera trobada es van exposar les raons per les quals consideraven necessària la creació d’un moviment social en contra de la macro-construcció D’una Piscina de Surf a l’espai fluvial del riu Ripoll al seu pas per la ciutat, entenem que les entitats participants han començat a decidir el seu posicionament, incloses les associacions que havien de fer consultes internes a tal efecte. S’afegeixen a la Plataforma la plataforma SOSVallès (@SOSValles) , les entitats ecologistes Ecologistes de Catalunya-EdC (@Ecologistes.cat), Ecologistes en Acció Catalunya (@Ecologistes) i WWF Barcelona (@WWFbarcelona) 

A la trobada s’informarà sobre la reunió mantinguda amb l’Alcaldia el passat dia 15 de març per la Presentació del Projecte #SurfcitySabadell anunciat a la premsa el passat dia 4 de març. Vàrem tenir la oportunitat d’exposar els motius per els quals ens oposem a la construcció de la piscina d’onades a la vegada que l’equip consistorial va expressar el seu posicionament en favor de la construcció.

S’ha entrat instància per a poder ser considerades com a part interessada en el procés i d’aquesta manera poder actuar amb les al·legacions i actes administratius d’oposició que considerem escaients.

En aquesta assemblea pretenem plantejar accions i mobilitzacions concretes contra la construcció del Macro-projecte de l’anomenada “SurfCity”  i en defensa dels espais del riu Ripoll al seu pas per la ciutat. Es donarà inici una primera campanya de conscienciació amb l’edició d’adhesius amb el hashtag  #StopSurfCity que es començaran a repartir per la ciutat.

També es donaran a conèixer els primers canals de comunicació a les xarxes socials.

 

 

NOTA DE PREMSA PDF