Tens 2 hores al mes?

Penjat el 21 de juliol de 2016, per GEPEC

Tens 2 hores al mes?

Tens formació i disposes de 2 hores al mes per ajudar-nos a aconseguir un medi ambient més net?

El nostre territori està cada vegada més afectat per substàncies i activitats que suposen un perill per a la salut i el medi ambient. La nostra entitat ja fa molts anys que està compromesa en la lluita contra la contaminació, promovent iniciatives i informes davant les administracions responsables per intentar una major limitació, control o prohibició d’abocadors, incineradores, productes químics, indústries, etc que puguin suposar un risc inacceptable per a la població i els ecosistemes, a causa de les seves emissions a l’aire, a l’aigua o al sòl. La feina és tan ingent que sovint ens manquen recursos humans per arribar a tot arreu.

Si ets una persona compromesa amb aquests objectius i tens una certa formació en química, geologia, medi ambient, energia, residus, aigües... et proposem que dediquis un parell d’hores al mes per ajudar-nos. La col·laboració la podràs fer per via informàtica i no et suposarà cap responsabilitat ni cap compromís excessiu, ja que sempre es tractarà de consultes puntuals per elaborar els informes o al·legacions que signa i presenta l’entitat.

Un parell d’hores al mes per millorar la salut de la teva família, dels teus fills, dels teus néts, dels teus veïns, de tots! Ho pots fer?

escriu a secretaria@gepec.cat o truca al 977331142