VIGILANTS AMBIENTALS

Penjat el 17 de març de 2020, per Adenc

Estem vivint uns dies excepcionals, arran de la situació generada pel COVID-19 i per tal de garantir la salut de tothom el millor que podem fer és quedar-nos a casa i evitar els desplaçaments innecessaris. Però no poder sortir als carrers no implica que deixem de lluitar i defensar el medi ambient.

Des de l’ADENC iniciem la campanya #VigilantsAmbientals on es podran fer arribar avisos sobre actes contra el medi ambient i la natura. Ens encarregarem de transmetre als òrgans competents aquestes comunicacions i en cas que siguin greus, analitzar des de l’entitat les mesures a emprendre. Des d’abocaments incontrolats de runa o plàstics, tales il·legals, activitats que es porten a terme en zones protegides o construccions que no s’estiguin portant a terme de forma prevista i que afecten el medi ambient.

Fem que aquests dies de confinament serveixen per estar més atents dels impactes que s’estan produint al nostre entorn i denunciar les males pràctiques, per tal que al final d’aquesta crisi el medi ambient surti reforçat i puguem avançar cap a un sistema més just, sostenible i coherent. Ens podeu enviar  les vostres observacions a correu@adenc.cat.

La lluita ecologista per la defensa del territori i dels ecosistemes no s’atura m’algrat la situació de pandemia global. No oblidem que la crisis de biodiversitat i el canvi climàtic, també són grans amenaces que el planeta afronta en aquests moments.

Fem d’aquests dies de confinament , dies útils per la defensa de la natura i del territori. Molts ànims i cuideu-vos!