Assemblea General Ordinària: posem fil a l’agulla al 2019!

Penjat el 19 de març de 2019, per Adenc

El passat divendres 15 de març es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de l’ADENC. Amb la participació de socis i sòcies i la junta directiva es va fer recopilació de les moltes coses fetes el 2018 i s’ha posat fil a l’agulla al 2019!

En aquesta ocasió, en Joan Carles Sallassotspresident de l’entitat, va llegir unes emotives paraules d’en Joan Cuscó, president actual, que està fent una estada de pràctiques a l’Equador i no va poder assistir a la jornada. Gràcies per les teves paraules Joan t’esperem amb més forces i idees renovades!

Assemblea General Ordinària: posem fil a l’agulla al 2019!

En David López i en Gerard Codina fan balanç de les activitats realitzades per l’Adenc durant l’any 2018, amb un total de 46 activitats i 615 participants, de les quals el 48% dones,  50% homes i un 2% infants. 

També es van presentar els diferents grups de treball que estan en funcionament i nous projectes que engeguen ara, juntament amb el programa d’activitats del primer semestre. Vam tenir l’oportunitat de conèixer el projecte de Sana Hortis, gràcies a l’Andrea que va animar a tothom a apropar-se a l’hort com a espai social i d’educació!

I tal com es va demanar a la darrera assemblea, es presenten els primers PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS perquè els socis i sòcies de l’entitat puguin decidir el destí d’una part del pressupost! Ja s’ha iniciat la votació, i teniu temps fins al dia 5 d’abril!

L’acte va acabar amb un sopar de trobada pels socis i sòcies, una oportunitat per intercanviar experiències i compartir impressions! Gràcies a totes per la vostra participació!

Assemblea General Ordinària: posem fil a l’agulla al 2019!