Aturem l’acte informatiu d’Endesa a Figueres.

Penjat el 15 de març de 2023, per Despatx IAEDEN

L’elèctrica va convocar ahir un acte informatiu pel finançament del projecte per part de particulars.

IAEDEN-Salvem l’Empordà, ALLIMO, Centre Excursionista Empordanès, Fòrum l’Escala-Empúries, Stop Macroparc Eòlic Marí i la Coordinadora de Defensa de l’Albera vam organitzar ahir una concentració davant de l’Auditori dels Caputxins, a Figueres, per mostrar el rebuig del territori a la construcció del parc eòlic Galatea. A aquesta hi van acudir prop d’unes 200 persones.

La concentració va començar a les afores del recinte, però es va acabar traslladant a dins de la sala on s’estava realitzant l’acte. A dins, a crit de “No el volem”, “La terra no es ven” i “Ni a la terra ni al mar”, es va mostrar el rebuig del territori als macroprojectes eòlics a l’Alt Empordà i es va aconseguir aturar l’acte i la seva cancel·lació.

La concentració d’ahir va servir per mostrar que cap projecte sense el consens del territori i dimensionat a les necessitats i realitats de la comarca comptarà amb el suport popular. Una transició energètica diferent és possible i no acceptarem la imposició de macroprojectes en espais naturals amb la seva conseqüent destrucció mentre hi hagi metres i metres quadrats de zones ja degradades i urbanitzades encara sense ocupar.

Renovables SÍ, però NO PAS AIXÍ.

The post Aturem l’acte informatiu d’Endesa a Figueres. appeared first on IAEDEN - Salvem l'Empordà.