Benvingudes al món mágic de la Fada Ginesta i La Pedra de la Lluna!

Penjat el 2 de gener de 2021, per Adenc

Estem molt contentes d’anunciar que el llibre de “La Fada Ginesta i la Pedra de la Lluna” ja esta disponible! Les llegendes sobre El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac es converteixen en un conte  de la mà d’Anna Muro amb els dibuixos de Christian Martínez!

Gràcies a l’Anna per confiar en nosaltres, ja que part de la recaptació d’aquest llibre s’utilitzarà per ajudar a conservar els boscos i la natura!  Podeu trobar el llibre en el següent enllaç i a La Llar del Llibre (c/Sant Antoni, 20, Sabadell),  tambe en trobareu a l’ADENC així que no dubteu en contactar-nos a equerol@adenc.cat.

Benvingudes al món mágic de la Fada Ginesta i La Pedra de la Lluna!

“La fada Ginesta és l’encarregada de donar color a l’arbust que porta el seu nom durant la primavera. Cada dia que passa la fada Ginesta es troba més sola i trista pel contagi de l’estrès i les emocions cada vegada més negatives dels humans que vénen al bosc. A causa de tanta tristor, un bon dia la fada Ginesta perd els seus poders i es converteix en una petita pedra. Veient que els boscos havien perdut el seu característic color groc, tots els animals comencen a buscar la fada fins que finalment troben la lluminosa pedra. Gràcies a la feina del Cirurgià i de la Fada Major, troben un remei natural per a despertar la fada i recuperar tota la seva vitalitat. Els boscos recuperen així la seva alegria i el seu característic color groc.”