Busquem una ubicació per a l’escola La Mirada que respecti el Bosc de Volpelleres?

Penjat el 16 de maig de 2022, per Adenc

ADENC-EdC i SOS Bosc Volpelleres hem presentat davant el jutjat de Barcelona un contenciós contra l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès per l’aprovació del projecte executiu del nou edifici de “La Mirada”.

 

Les entitats ecologistes hem presentat, avui dimecres 11 de maig, un nou recurs, aquest cop al Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, contra l’aprovació del Projecte bàsic i executiu del nou edifici de l’escola “La Mirada” i l’aprovació del Projecte de transplantament d’arbrat i arbustos derivat de la implantació de l’escola “La Mirada”, aprovats per l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. Amb la interposició del recurs també s’ha sol·licitat l’adopció de mesures cautelars per tal de suspendre l’executivitat dels Projectes així com també de l’expedient de contractació per l’execució de les obres.

Cal indicar que el recurs que fa mesos es va interposar davant el TSJC contra l’aprovació de la modificació puntual del planejament pel Departament de Territori de la Generalitat (contrària a l’opinió de l’OTAAA) segueix el seu curs malgrat la denegació de l’ampliació sol·licitada al Projecte executiu d’obres, motiu pel qual ara s’ha presentat aquest nou recurs complint el termini donat pel TSJC.

Des de SOS Bosc Volpelleres, ADENC i la resta d’entitats ecologistes, insistim en la necessitat de valorar un emplaçament del nou edifici fora del bosc. Amb el suport i l’ajuda de milers de santcugatenques, sancugatencs i persones d’arreu que ens fan costat, treballem per a recuperar i preservar la identitat forestal i totes les funcionalitats ecosistèmiques del Bosc de Volpelleres, en benefici de tots, de la nostra salut, de la lluita contra el canvi climàtic i contra la pèrdua de biodiversitat.

A Sant Cugat del Vallès, 11 de maig de 2022

ADENC – Associació per a la Defensa i estudi de la Natura , amb e-mail:

correu@adenc.cat .

SOS Bosc Volpelleres – Plataforma veïnal, amb e-mail:

sos.bosc.volpelleres@gmail.com .