Demanem a l’ajuntament de Llers que aposti per la conservació de La Garriga, en comptes que per la seva destrucció.

Penjat el 13 d'agost de 2020, per Despatx IAEDEN

L’ajuntament de Llers ha iniciat els tràmits administratius per modificar el Pla General d’Ordenació Urbanística del municipi de Llers amb l’objectiu de permetre una nova pedrera anomenada “Ampliació Tramuntana” de 74.000 m2 a la Garriga del seu municipi. Es pretén que una part de la pedrera es mengi, literalment, una part de la zona protegida per la figura europea Xarxa Natura 2000.

 

Demanem a l’ajuntament de Llers que aposti per la conservació de La Garriga, en comptes que per la seva destrucció.

Podeu llegir el comunicat AQUÍ

Galeria de fotografies de l’acció:

Demanem a l’ajuntament de Llers que aposti per la conservació de La Garriga, en comptes que per la seva destrucció.Demanem a l’ajuntament de Llers que aposti per la conservació de La Garriga, en comptes que per la seva destrucció.Demanem a l’ajuntament de Llers que aposti per la conservació de La Garriga, en comptes que per la seva destrucció.Demanem a l’ajuntament de Llers que aposti per la conservació de La Garriga, en comptes que per la seva destrucció.Demanem a l’ajuntament de Llers que aposti per la conservació de La Garriga, en comptes que per la seva destrucció.

The post Demanem a l’ajuntament de Llers que aposti per la conservació de La Garriga, en comptes que per la seva destrucció. appeared first on IAEDEN - Salvem l'Empordà.