El GEVEN una entitat per a tothom

Penjat el 14 de març de 2015, per GEVEN

Des del GEVEN estem col·laborant i assessorant en matèria medi ambiental, modestament i de la millor manera que podem, amb totes les entitats que ens ho demanen. D'aquesta relació neixen petits grans projectes:

- Amb l'Ajuntament de Cunit farem una petita però valuosa ampliació de les dunes de Cunit. Això millorarà l'habitat pel corriol camanegre.

- Participem en les sortides que organitza "Som poble", on parlarem del patrimoni natural del Vendrell.

- La Direcció General del Medi Natural i Biodiversitat ens ha atorgat uns ajuts i amb l'Ajuntament del Vendrell d'aquí poc iniciarem un projecte per començar a recuperar les Madrigueres i els seus hàbitats.

El nostre missatge és que les nostres portes estan obertes, sense cap prejudici, a tothom qui vulgui millorar la nostra qualitat de vida tot millorant i conservant el medi on vivim. D'igual manera estem disposats a denunciar públicament quan creiem que es cometen errors o no s'actua d'una manera respectuosa en l'àmbit ambiental.

Gràcies a tots i totes i recordeu: defensem, conservem i recuperem el nostre patrimoni natural!El GEVEN una entitat per a tothom


El GEVEN una entitat per a tothom

El GEVEN una entitat per a tothom