EMERGÈNCIA CLIMÀTICA! #FridaysForFuture

Penjat el 14 de març de 2019, per Adenc

Des del passat mes de novembre desenes de milers d’estudiants de Bèlgica, Alemanya, Gran Bretanya i més països, han protagonitzat mobilitzacions multitudinàries contra el canvi climàtic i els efectes catastròfics que el sistema actual provoca en el medi ambient.

El moviment Fridays For Future agafa la iniciativa i mostra la seva preocupació per l’emergència climàtica que es viu actualment i busca la mobilització de les noves generacions en el compromís global i la justícia climàtica.

Per aquest 15 de març de 2019 s’ha llançat la convocatòria d’una gran vaga estudiantil europea per continuar la lluita, i des d’ADENC animem a tots i totes les estudiants d’escoles, instituts, universitats i altres centres educatius, a sumar-se la #VagaPelClima i a les diferents mobilitzacions que s’organitzen arreu del territori per denunciar la situació d’emergència climàtica global.

SOM LES GENERACIONS FUTURES SENSE FUTUR QUE ENS MOBILITZEM PER LLUITAR CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC I EXIGIR ALS GOVERNS SOLUCIONS REALS I IMMEDIATES!

 

EMERGÈNCIA CLIMÀTICA! #FridaysForFuture