Fira Virtual #ActivatPerAlMediAmbient!

Penjat el 6 de juny de 2020, per Adenc

Des de l’ADENC organitzem cada any la Fira Activa’t per al medi ambient a Terrassa en el marc del de la Setmana del medi Ambient.  Aquest any, degut a les circumstàncies actuals hem decidit fer la fira de forma virtual!

#ActivatPerAlMediAmbient és un espai per donar a conèixer empreses i entitats de la ciutat de Terrassa i del territori que ofereixen productes i serveis sostenibles respectuosos amb el medi ambient. La Fira és una bona ocasió per a conèixer eines que tenim a l’abast que ens permeten convertir-nos en agents actius per a fer del nostre entorn un espai més sostenible, ecòlogicament viable i socialment just.

Ecobotiga Cooperativa L’Egarenca

L’Egarenca és una ecobotiga cooperativa de Terrassa que fomenta el consum responsable des de l’any 2001. La formem un grup de famílies que s’organitzen per aconseguir aliments i altres productes seguint criteris de sostenibilitat, de proximitat i socials.Fira Virtual #ActivatPerAlMediAmbient!

MEL Educació Ambiental

MEL és una entitat d’educació ambiental que treballa sota el marc de tres grans objectius: treballar l’educació per la sostenibilitat, afavorir la cohesió social i aportar recursos educatius per a millores ambientals. Ofereixen formació, tallers i activitats per a tots els públics. Fira Virtual #ActivatPerAlMediAmbient!

BiTer

L’Associació BiciTerrassa Club (BiTer) és una entitat que promou  la bicicleta com a mitjà de transport i lleure normalitzat a la ciutat fent-la habitable per tothom. Fomenten la cultura de la bicicleta, la pacificació de la circulació de cotxes i motos i ensenyen a anar en bicicleta a qui no en sàpiga.

Fira Virtual #ActivatPerAlMediAmbient!

Som Mobilitat. Grup Local Terrassa

Som Mobilitat és una cooperativa que treballa en transformar la mobilitat basada en un ús privat del vehicle en una mobilitat on el vehicle i el trajecte puguin ser compartits, enxarxant persones i col·lectius per tal de construir models de transport eficients i sostenibles.

Som Mobilitat disposa arreu de Catalunya d’un total de 29 vehicles per compartir, i a Terrassa podem comptar amb un d’ells. Un dels punts claus de l’èxit de Som Mobilitat rau en el treball conjunt amb altres cooperatives i associacions del teixit local. Entre aquestes entitats col·laboradores, es troben Alternativa3, l’Eina, La Terrassenca, i l’ecobotiga L’Egarenca, entre d’altres.Fira Virtual #ActivatPerAlMediAmbient!

Llibreria Synusia

Synusia és una llibreria sense ànim de lucre dins de l’economia social i cooperativa de Terrassa. Aposta per noves formes de diàleg i intervenció en el teixit de la ciutat. Ofereixen continguts crítics a través del catàleg de llibres com des de la programació d’activitats i formació.

Fira Virtual #ActivatPerAlMediAmbient!

El Racó Net. Drogueria a granel i consum responsable

El Racó Net és un espai on trobar diferents opcions més ecològiques en molts àmbits de la nostra vida quotidiana: detergents ecosostenibles a granel, sabons naturals i altres productes de consum sostenible. Fira Virtual #ActivatPerAlMediAmbient!

La Revolta. Cafè&Restaurant Ecològic 100% saludable i deliciós

La Revolta és un cafè i restaurant ecològic de Terrassa. Elaboren a diari àpats saludables amb aliments de proximitat i ecològics. Fomenten el consum responsable, sostenible i ecològic; no malbaraten aliments i no compren ni ofereixen productes industrials o processats perjudicials per la salut.

Fira Virtual #ActivatPerAlMediAmbient!

ECOSEC. Banys ecològics secs portàtils

El projecte EcoSec treballa per a l’ús i la difusió del banys ecològics secs portàtils per a fires i esdeveniments. Un projecte respectuós amb el medi ambient i les persones, que aposta per solucions més eficients i ecològiques a necessitats col·lectives.

Fira Virtual #ActivatPerAlMediAmbient!

DOMOTIC CONFORT

Domotic Confort és una empresa d’instal·lacions domòtiques i fotovoltaiques del Vallès. Especialitzats en la instal·lació de panells fotovoltaics en cobertes i terrasses de comunitats de veïns com la implantació per a la nova mobilitat elèctrica.

Fira Virtual #ActivatPerAlMediAmbient!