La CUP, CSQP i una trentena d’entitats demanem la dimissió de Josep Maria Tost

Penjat el 26 d'abril de 2017, per Cepa

La CUP, CSQP i una trentena d’entitats demanem la dimissió de Josep Maria TostDesprés de la Trobada a Borges Blanques el 1 i 2 d’abril on es va aprovar el Manifest contra la incineració de Borges, la CUP es va oferir a fer una Roda de Premsa al Parlament avui per presentar-la i presentar la demanda de dimissió del Director de ARC en Josep Maria Tost.

Adjuntem també la moció que l’Hortènsia Grau de CSQEP presentarà al Parlament aquest dijous, després de la interlocutòria de la setmana passada al Conseller Rull, sobre la mala gestió dels residus al país.

La CUP la recolza hi afegeix tres punts més (explicacions del Conveni amb Andorra per exportar residus, no a la planta de purins per incinerar residus a Juneda i l’altre no la recordo) i demana la dimissió del Tost, cosa que en la moció no surt com a dimissió sinó com a reprovació.

Des del cepa a més d’haver proposat molts aspectes de la moció, hem proposat que incorporin també el tema de l’abocador de Vacamorta, per que s’encarreguin els estudis independents per restablir l’espai de Vacamorta.

http://www.directe.cat/acn/750472/la-cup-csqp-i-una-trentena-dentitats-demanen-la-dimissio-de-josep-maria-tost
http://m.ara.cat/politica/CUP-dimissio-director-Catalana-Residus_0_1784221666.html