La IAEDEN rebutja els comentaris del regidor d’Urbanisme de Llançà

Penjat el 28 de juliol de 2021, per Despatx IAEDEN

En la seva entrevista al diari Hora Nova, el regidor denuncia que des de la IAEDEN estem fent “publicitat enganyosa” del projecte i que el que ells volen és “preservar els valors ecològics i paisatgístics”. Que dins d’aquesta “publicitat enganyosa” que estem fent “[…] plantegen que tota la parcel·la, que és una hectàrea i mitja, està plenament asfaltada; i fins i tot posen com a pictograma un hotel a primera línia de mar amb no sé quantes places… Això és fals”.

Davant aquestes acusacions no ens queda més que dir que tot el que hem denunciat fins ara es troba enterament recollit a la documentació que es va posar en exposició pública per part d’aquest ajuntament i que el “pictograma [amb] un hotel a primera línia de mar” ha estat extret també d’aquests documents. Per tant, ni la informació que hem donat és falsa o enganyosa ni la imatge que acompanya aquest escrit ens l’hem inventat.

Demanem que el regidor sigui la propera vegada més respectuós amb la veritat i que si el que volen és “preservar els valors ecològics i paisatgístics” no pot haver-hi NI UN PAM DE CIMENT A LA FARELLA!

Podeu consultar la notícia original a http://www.horanova.cat/la-nova-pineda-de-la-farella-al-detall/

The post La IAEDEN rebutja els comentaris del regidor d’Urbanisme de Llançà appeared first on IAEDEN - Salvem l'Empordà.