L’ADENC rep la subvenció del Retorn Social de la CRIDA 2018!

Penjat el 28 de maig de 2018, per David López Bosch

L’ADENC ha rebut la subvenció del Retorn Social de la CRIDA 2018! Aquest any, el projecte que vam presentat es tracta d’un programa d’educació ambiental anomenat “Descobrim la Natura als barris de Sabadell“. L’objectiu principal d’aquest projecte era el de donar als nens i nenes dels barris més propers al riu Ripoll de Sabadell l’oportunitat de poder conèixer la gran diversitat natural que tenen al costat de casa seva.

Inicialment, tots els projectes havien de passar el vistiplau del jurat format per membres de vàries entitats per poder optar a la subvenció. Després de que el projecte “Descobrim la Natura als barris de Sabadell” fós acceptat, el següent pas de la convocatòria eren votacions populars per part de la ciutadania de Sabadell…

I GRÀCIES A TOTS ELS QUE ENS VAU VOTAR ENS L’HAN CONCEDIT!

El poble ha parlat, i aquest any durem a terme activitats d’educació ambiental adaptades a escoles amb pocs recursos per a que els nanos d’aquests centres puguin conèixer i gaudir del seu entorn i aprendre a apreciar el riu Ripoll, que tenen molt aprop de casa, però que potser no han pogut conèixer mai a fons!

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE ENS VAU VOTAR! SEGUIM LLUITANT JUNTS PER ACONSEGUIR UNA CIUTAT MÉS SOSTENIBLE I CONSCIENCIADA AMB EL MEDI AMBIENT!