PREMIS JUVENILS DE TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT 2024

Penjat el 6 de febrer de 2024, per Despatx IAEDEN

XXXIV Premi Josep M. Álvarez a treballs de recerca de medi ambient i natura

XXIII Premi Albert Compte a treballs de recerca d’humanitats i ciències socials

III Premi Fàtima Bosch a treballs de recerca de ciències

L’organització dels PREMIS JUVENILS DE TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT es convoca des de fa uns anys de forma conjunta entre l’Institut d’Estudis Empordanesos (IEE) i la Institució Alt Empordanesa per a la Defensa i l’Estudi de la Natura (IAEDEN).

L’any 2022 es va afegir a la convocatòria el Premi Fàtima Bosch, organitzat per l’Associació Catalana per a la divulgació Científica (ACDIC). Les diferents institucions que organitzen aquests premis pretenen posar de relleu i homenatjar la figura d’uns professors, molt vinculats a la ciutat de Figueres, que, des dels seus respectius camps, mereixen un reconeixement per la seva tasca docent entre els joves.

Podran concórrer a aquests premis els treballs de recerca realitzats per estudiants de batxillerat durant el curs 2023-2024.

Els treballs presentats al Premi Josep Maria Álvarez han de tractar temes relacionats amb la natura i el medi ambient de l’Empordà o de qualsevol altre indret del planeta. Es valorarà l’aportació de l’alumne per millorar l’estat ambiental del nostre planeta en qualsevol dels seus àmbits: conservació del patrimoni natural (espècies i hàbitats), gestió dels residus, gestió de l’aigua, consum responsable, agricultura ecològica, mobilitat sostenible, energies renovables, arquitectura bioclimàtica, decreixement econòmic, etc.Data límit enviament dels treballs: 15 de març de 2024.

PREMIS JUVENILS DE TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT 2024