Presentem les dunes experimentals a les IV Jornades de Flora i Funga

Penjat el 1 de desembre de 2016, per GEPEC

Presentem les dunes experimentals a les IV Jornades de Flora i Funga

Un representant del GEPEC - Ecologistes de Catalunya participà a les IVJornades de Conservació de Flora i Funga celebrades a Olot els passats 28 i 29 de novembre i exposà l'experiència de recuperació dunar que està portant a terme l'entitat a la platja de Torredembarra.

Amb el títol "Dos experiments exitosos de restauració dunar, un amb Cymodocea nodosa com a catalitzador inicial" varem compartir amb la comunitat científica botànica i micològica dels Països Catalans les nostres experiències a la platja urbana de Torredembarra anomenada de La Paella.

Entre passadissos es varen establir contactes amb múltiples científics i gestors del territori, començant pels centres de referència de l'Estratègia catalana de conservació ex situ de la flora vascular silvestre de Catalunya per a aprendre a conservar flora amenaçada fora del seu ecosistema: bancs de llavors, vivers, jardins botànics. 

En breu l'exposició feta pel GEPEC-Ecologistes de Catalunya estarà penjada a la web de les Jornades juntament amb totes les altres comunicacions fetes durant els dos dies que va durar la trobada.