Un any més l’ADENC ha organitzat la Fira Activa’t pel Medi Ambient a Terrassa!

Penjat el 18 de juny de 2019, per Adenc

Un any més l’ADENC ha organitzat la Fira Activa’t pel Medi Ambient a Terrassa, en el marc de la 28 Setmana del Medi Ambient de l’Ajuntament de Terrassa.

 

Un any més l’ADENC ha organitzat la Fira Activa’t pel Medi Ambient a Terrassa!

La Fira Activa’t pretén donar a conèixer algunes iniciatives de la ciutat que ofereixen productes, serveis i propostes que ajuden a dur una vida més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Aquest any hem comptat amb la participació de l’Ecobotiga l’Egarenca i Vímet Cooperativa, dues entitats que ofereixen productes alimentaris ecològics i de proximitat, juntament amb les llavors ecològiques de Madre Tierra semillas biológicas. Les companyes de IU-Bag  durant tot el mati van oferir les seves receptes d’elaboració lenta, amb consciència i de manera tradicional, un vermut boníssim!

Un any més l’ADENC ha organitzat la Fira Activa’t pel Medi Ambient a Terrassa! Un any més l’ADENC ha organitzat la Fira Activa’t pel Medi Ambient a Terrassa!

A la fira també es van poder conèixer les propostes de mobilitat sostenible que fa la cooperativa Som Mobilitat a través del seu Grup Local de Terrassa, i també, gràcies a Domotic Confort Fotovoltaica es va poder conèixer la proposta d’incorporar l’energia fotovoltaica a les nostres llars.

Els més petits van poder participar en el joc de Sunset Planet que fomenta les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar i busca una conscienciació del públic infantil respecte la gestió dels residus urbans. Una jornada matinal on van acolorir els personatges del joc!

Un any més l’ADENC ha organitzat la Fira Activa’t pel Medi Ambient a Terrassa!

La Fira va ser un èxit i una bona forma de donar-nos a conèixer a Terrassa; vam tenir la oportunitat de fer difusió de les nostres activitats, projectes i campanyes, enguany centrades en la custòdia del Parc Grípia Ribatallada i el foment de la biodiversitat urbana.

Moltes Gràcies a l’Ajuntament de Terrassa per l’organització de i també a totes les entitats per acompanyar-nos, i a totes les que vau venir! Fins la propera!