Molt bona acollida del primer taller d’olis aromatitzats de l’ADENC

Penjat el 8 d'octubre de 2019, per Adenc

El passat dissabte 5 d’octubre va tenir lloc  el primer taller per apendre a fer olis aromatitzats a càrrec d’Andrea Costas Aranda de Sana Hortis i membre del grup de l’hort de l’ADENC. Aquest taller s’emmarca en un nou projecte d’horta-jardi comestible, amb una visió ecològica i comunitaria de les hortes municipals de Can Roqueta, situades al marge del riu Ripoll en el seu pas per Sabadell.

Molt bona acollida del primer taller d’olis aromatitzats de l’ADENC Molt bona acollida del primer taller d’olis aromatitzats de l’ADENC

A l’inici del taller es va fer una visita a les 18 parcel·les gestionades per entitats veïnals, socials i terapeutiques que hi ha actualment, i es va aprofitar per observar la biodiversitat faunística de l’entorn.

Els assistents van poder veure i experimentar de primera mà com elborar olis amb productes de l’hort, ecològics i de proximitat! L’Andrea ens va explicar els diferents olis i les seves propietats, amb diferents aromes i sabors per preparar amanides i condimentar altres plats.

Molt bona acollida del primer taller d’olis aromatitzats de l’ADENC Molt bona acollida del primer taller d’olis aromatitzats de l’ADENC

 

Tant grans com petis s’ho van passar d’allò més bé seguint les indicacions de l’Andrea i va resultar un matí molt entretingut, que va acabar amb un tastet de pa amb tomàquet de l’hort i olis aromatitzats amb orenga, romaní i un to de picant!

 

En aquest enllaç trobareu totes les receptes dels olis i les seves propietats!