Nou Grup d’Art i Natura a l’ADENC

Penjat el 6 de novembre de 2018, per David López Bosch

Art i Natura de l’ADENC es un grup de treball format per científics i artistes. Els seus objectius són :

  • Conscienciar la ciutadania del deure de conservar el medi natural.
  • Denunciar el desequilibri que pateix el planeta degut a les agressions de la societat.
  • Educar la mirada i les actituds vers la Natura.
  • Promoure l’art i el pensament en quan es refereix a l’ecologia.

En aquest moments s’està treballant en la recuperació del bosc de l’estació de Torrebonica. Aquest espai pateix un desequilibri en la vegetació degut a la proliferació de l’ailant (Ailanthus altissima); aquesta planta invasora de procedència xina està desplaçant a les espècies vegetals autòctones.

Nou Grup d’Art i Natura a l’ADENC

“Alliberar les alzines de l’ailant”. Rescat artístic al bosc de l’estació de Torrebonica amb la col·laboració del taller del llibre de Terrassa. Setembre 2018.

Per aquesta raó es duen a terme els “rescats artístics” per revertir, conscienciar i denunciar una de la problemàtiques dels nostres boscos a conseqüència de la globalització.

Nou Grup d’Art i Natura a l’ADENC

Aquest matí (29/10/2018) en la inspecció periòdica a la zona de l’estació de Torrebonica, s’ha detectat un acte de vandalisme que ja creiem eradicat. Des de l’ADENC denunciem aquestes tipus d’accions incíviques de la nostra societat, que per desgracia formen part de la cultura contemporània : “Que creu que el planeta és un objecte de la seva propietat”.

Més endavant us informarem dels futurs projectes i actuacions del grup d’Art i Natura de l’ADENC. Qualsevol persona interessada en participar-hi, es pot posar en contacte a través de correu@adenc.cat.