Nova jornada d’extracció de plantes invasores al riu Ripoll

Penjat el 22 d'octubre de 2023, per Mireia Calvet

Aquest diumenge 22 d’octubre una quinzena de voluntaris han estat treballant en l’extracció de plantes invasores al riu Ripoll.

La jornada de treball ha començat a les 10 del matí i ha acabat a la 1 del migdia, s’ha estat treballant en l’extracció de canya a la zona del Molí de l’Amat i en l’extracció del lligabosc japonès a la zona de la Font dels Gitanos.

Avui hem comptat amb la participació d’un grup de 7 alumnes de l’escola Ramar de Sabadell, que estan fent l’assignatura d’aprenentatge i servei, des d’aquí volem agrair la feina que han fet amb l’extracció de canya, han treballat de valent! Al final de la jornada, la pila de canya extreta i la muntanya de rizomes era considerable.

La proxima jornada de treball serà el 26 de novembre amb una plantada a la mateixa zona. Volem convidar a tota la ciutadania a participar en la millora del nostre riu. Per al finançament d’aquestes activitats es compta només amb les aportacions voluntàries dels ciutadans, tothom qui  vulgui contribuir-hi pot fer un donatiu des de l’oficina de l’Adenc o apadrinant un arbre a través del web: https://adenc.cat/apadrinament-fesreviurelripoll/

Nova jornada d’extracció de plantes invasores al riu Ripoll

Nova jornada d’extracció de plantes invasores al riu Ripoll