Per Sant Jordi dona suport a la teva llibreria!

Penjat el 20 d'abril de 2020, per Adenc

Amb la primavera arriba Sant Jordi i l’ADENC també ho celebra tot i les circumstancies excepcionals! Enguany l’emergència sanitària ens obliga a reformular un dels dies més importants per a llibreries, editorials, distribuïdores, transportistes i lectores i, ens obliga a pensar un Sant Jordi online i solidari amb tots i totes! Us recordem, també, que aquestes setmanes, per a complir les recomanacions sanitàries i en solidaritat amb les transportistes, evitem els enviaments a domicili.

Des de l’ADENC donem suport a les llibreries de proximitat, fent xarxa i demostrant un cop més que entre tots i totes, donem vida i sentit a la cultura! Per això us convidem a conèixer la Llibreria Synusia de Terrassa que aquest any ha pensat diferents maneres de poder seguir celebrant Sant Jordi. Podeu comprar els llibres i recollir-los a la #FestadeRecollida un cop obrin la llibreria. Podeu fer arribar els encàrrecs a través del correu electrònic o via xarxes socials!

Us deixem aquest enllaç amb tota la informació!  https://synusia.cc/ca/blog/synusia-durant-lemerg-ncia-sanit-ria

Afrontar les situacions de crisis des de la solidaritat i el suport mutu. No hi ha una altra forma per a no deixar gent enrere!  També us deixem informació de la iniciativa Llibreries obertes

Durant aquests dies també us farem unes recomanacions de llibres infantils, juvenils i per adults i, també un recull de manualitats amb algunes idees de regals fets a mà, com roses de cartolina o punts de llibre!

 

Punts de llibres amb fulles d’arbres

Com fer punts de llibre de tardor

Una rosa d’origami o amb una ouera

https://www.thesprucecrafts.com/easy-origami-rose-instructions-2540933 ;