Prevenció en el malbaratament alimentari a Sarrià

Penjat el 8 de desembre de 2016, per Cepa

Prevenció en el malbaratament alimentari a SarriàEl 27 de novembre es va fer el dinar a la Casa Orlandai de Sarrià organitzada per l’Associació de veïns amb col·laboració amb l’Associació d’Espigolers, la Casa Orlandai i el CEPA. Un bon exemple de col·laboració i de prevenció en el malbaratament alimentari en la pràctica d’aquell dinar.

Una bona feina dels espigoladors. Es va anar a recollir els aliments el dia abans al mercat, a fruiteries i forns. Es va servir un dinar excel·lent amb els aliments recollits, una taula molt ben presentada,es va beure aigua i vi de Sarrià. Un poeta del barri va fer una poesia divertida i molt inspirada en la prevenció i la recuperació dels residus.

També es va fer una acció de penjar 176 bosses de plàstic al davant de la Casa Orlandai, que el que generem com a mitjana els catalans a l’any, totes numeradoes “una feinada”!!

Prevenció en el malbaratament alimentari a SarriàEl següent diumenge, es va gaudir de la Festa de l’òrganica a Pallejà, deleitat amb les canços de la Tresca i la Verdesca. Us adjuntem l’enllaç de la cançó de les 3 erres que ens van fer fa anys. Va ser bonic recuperar la relació amb ells i ens van omplir d’elogis i de comentaris diverstits i acollidors.