Aquest 2022 celebem 40 anys! Ens ajudeu a fer-ho possible?

Penjat el 18 de gener de 2022, per Adenc

Aquest 2022 l’ADENC celebrem el 40 aniversari! 40 anys de lluita ecologista al Vallès.

Des d’aquell 1982 fins a l’actualitat, l’ADENC ha anat creixent en nombre de socis i sòcies, però també en experiència. De fet són moltes les persones que des de principis dels vuitanta fins avui han donat i donen ple recolzament a aquesta entitat i a les seves actuacions de sensibilització i defensa de la natura. I, també, són moltes les persones que han passat hores i hores treballant voluntàriament per l’entitat, és a dir, per promoure el coneixement, l’estima i la protecció de la natura.

Aquest any volem repassar els 40 anys de lluita ecologista de l’entitat i volem celebrar-ho tots junts! Per aquest motiu ens adrecem a totes vosaltres! Des de l’oficina de l’ADENC estem treballant per organitzar l’aniversari i BUSQUEM IDEES i també FOTOGRAFIES d’aquests 40 anys.

Ens ajudeu?

Hem creat el següent formulari per poder rebre totes les idees, propostes i material gràfic per celebrar els 40 aniversari de l’ADENC.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjD_HmcUCY1O8_dOlRpB1ZxTjOinjiJN_WgwpxNGP4E2xGjQ/viewform?usp=sf_link

Aquest divendres 21 de gener a les 18h organitzem una jornada per parlar dels 40 anys i de com ho volem celebrar amb les diferents propostes que ens feu arribar amb el formulari.
Us convidem a totes a participar, de forma presencial o virtual.

Lloc i hora:
Ca l’Estruch, 18h
o en el següent enllaç  https://meet.jit.si/40anysADENC 

L’ADENC LA FEM ENTRE TOTS I TOTES!