En Pau de la Família del Super3 a la Trobada dels campaments

Penjat el 3 d'abril de 2017, per Iaeden

El Club Super3 participarà a la trobada de campaments de la IAEDEN als Aiguamolls de l’Empordà!

El diumenge 7 de maig, als Aiguamolls de l’Empordà, es realitzarà una trobada de tots aquells qui han participat a les activitats, campaments, camps de treball, camps temàtics, rutes… que la IAEDEN ha organitzat durant 35 anys.

El personatge d’en Pau de la Família del Super3 farà una actuació relacionada amb els valors que representa i que són els mateixos que fomenta la IAEDEN a través de les seves activitats i, en especial, dels campaments: l’estima i el respecte per la natura, la conservació, l’ecologisme, la sostenibilitat…

En Pau de la Família del Super3 a la Trobada dels campaments

El diumenge 7 de maig, a partir de les 10h del matí als Aiguamolls de l’Empordà (Cortalet), us convidem a assistir amb la vostra família i amics a veure l’espectacle d’en Pau, i a l’animació infantil, tallers, gimcanes, visites guiades i moltes altres activitats per grans i petits que oferirem a llarg de tot el dia!

Les activitats de la Trobada estan obertes a tothom que tingui ganes de conèixer els Aiguamolls o de retrobar-se l’ambient dels campaments de natura.

Aquesta Trobada s’emmarca dins la campanya SOM EMPORDÀ, organitzada per la IAEDEN-Salvem l’Empordà, que es presentarà el proper 6 d’abril i que té per objectiu celebrar el 15è aniversari de Salvem l’Empordà i augmentar el nombre de socis de l’entitat per poder esdevenir més autosuficients econòmicament, per poder seguir defensant el territori empordanès i el seu patrimoni.

Per mantenir-te informat -i retrobar altres participants als campaments i camps de treballs- segueix la Trobada també a Revivim Els Campaments Als Aiguamolls.