L’ADENC US CONVIDA A REFLEXIONAR!

Penjat el 29 de gener de 2020, per Adenc

Davant l’estat d’emergència climàtica i ecològica en què ens trobem, i els greus fets succeïts els darrers dies, vinculats al temporal Glòria, i els accidents ambientals dels últims mesos a Montornès del Vallès i el riu Besòs, i al polígon industrial de La Canonja al camp de Tarragona, juntament amb altres demandes municipals, com per exemple, el tancament de la Funeria Suñer a Sabadell, des de la Junta Directiva de l’ADENC hem considerat que calia fer un debat obert en l’actual context del 2020 en l’àmbit del Vallès.

Per altra banda, les actuals lleis de Canvi Climàtic i d’Energies Renovables, manquen d’una voluntat real d’afrontar les diferents problemàtiques ambientals que pateix el país i amaguen l’estat crític de biodiversitat dels espais naturals de Catalunya. A més a més és lamentable que les institucions i departaments governamentals corresponents no facin autocrítica de com s’han fet les coses fins ara, però això sí, organitzen Cimeres climàtiques sense convidar ni mencionar a les entitats ecologistes, així doncs, jornades de greenwashing.

Es parla d’emergència climàtica, però se segueix apostant per models d’infraestructura obsolets, com són el Quart Cinturó, que incentiven el transport privat, i no es fan polítiques de canvi per potenciar el transport públic i l’augment de zones de baixes emissions.

Aquest és el context que ens serveix per afrontar el debat i us convidem a totes el divendres 7 de febrer a participar-hi! També presentarem el programa d’activitats del primer semestre de l’any 2020.

 

US ESPEREM A TOTES EL DIVENDRES 7 DE FEBRER, A LES 19:00h A Ca L’ESTRUCH

 

L’ADENC US CONVIDA A REFLEXIONAR!