Nova plantada de vegetació de ribera al riu Ripoll

Penjat el 16 de març de 2024, per Mireia Calvet

Aquest  diumenge 10 de març una cinquantena de voluntaris de l’escola Samuntada de Sabadell han participat en una nova plantada al riu Ripoll.  Continuant amb el projecte de recuperació ecològica del riu i gràcies a la que l’escola s’ha sumat al projecte i s’ha compromès a fer jornades de treballant amb els alumnes i les famílies durant tot l’any, ha estat possible l’adopció d’un nou tram de riu, que anirà des de la passera de Les Clotes, riu avall cap al pont de La Salut.

Durant la jornada s’han plantat un total de 150 arbres de ribera, a la riba esquerra del riu, en un tram en el que hi ha molt poca canya. Les espècies plantades han estat el Gatell, el  Salze blanc, el Saulic, la Sarga i l’Aloc. Esperem que aquests arbres puguin arrelar i crèixer durant la primavera i l’estiu.

Des de l’Adenc volem agraïr la participació de l’escola Samuntada en el projecte, que permetrà la millora del riu en un nou tram.

Les activitats de Fes Reviure el Ripoll continuaran durant tot  el 2024

Durant aquesta primavera i estiu  2024 el grup de Fes Reviure el Ripoll continuarà treballant en la recuperació del riu, quan comenci la calor s’organitzaran jornades per regar totes les plantes que hem plantat durant la tardor i l’hivern. Convidem a tota la ciutadania a participar en aquesta activiat.
Continua en marxa la campanya d’apadrinament; si voleu apadrinar una planta, podeu fer-ho trucant a l’oficina de l’Adenc o bé a través del web:

Campanya d’apadrinament de plantes de ribera

Nova plantada de vegetació de ribera al riu Ripoll

Imatges de la plantada. Autor: Juan Carlos Salas Celada

Nova plantada de vegetació de ribera al riu Ripoll

Imatges de la plantada. Autor: Juan Carlos Salas Celada