Noves xerrades de l’Hora Cargol!

Penjat el 3 de febrer de 2021, per Adenc

Aquest 2021 tornem amb un nou cicle de xerrades de l’Hora Cargol! Xerrades obertes a tot el públic de temàtica ambiental i naturalista, per tal de donar a conèixer l’actualitat ambiental més propera!

Durant el mes de febrer i març tots els dimecres a les 19h estarem amb diferents convidats que ens parlaran sobre amfibis, cetacis, flora, cuques de llum i molt més! Les xerrades s’emetran en el següent enllaç:  https://meet.jit.si/ADENC.XerradesHoraCargol  i també es podran veure en diferit pel nostre canal de YouTube, on també trobareu totes les anteriors xerrades.

10 de febrer – Amfibis i rèptils al territori català

17 de febrer – Balenes i dofins al litoral català

10 de març – Flora selecta catalana

17 de març – Descobrint els animals que hi són però no veiem

24 de març – Projecte Cuca de Llum

Totes aquestes xerrades es poden realitzar gràcies a totes les persones que, voluntàriament participen i comparteixen els seus coneixements amb tots i totes nosaltres! L’ADENC no seria el que és sense els voluntaris i voluntàries i tot seu esforç i implicació que, realitzen de forma desinteressada per protegir i defensar el medi ambient!

Que l’ADENC pugui seguir treballant depèn de tu! Si encara no t’has associat a l’entitat o pots fer-ho a: http://adenc.cat/fes-te-soci/ Ajudan’s a seguir defensant i conservant el territori vallesà!