Un 2021 ple de reptes!

Penjat el 25 de gener de 2021, per Adenc

Aquest 2021 l’hem començat amb les piles carregades per afrontar els nous reptes. Com la gran majoria d’entitats el 2020 estat un any especialment difícil, però malgrat tot ens n’hem sortit. Hem estat capaços de mantenir l’activitat durant l’any 2020 i reeinventar-nos, les dificultats afegides no han estat excusa per quedar-nos aturats i des de l’ADENC seguim treballant per adaptar-nos a totes les realitats que puguin venir i poder seguir compartint i gaudint amb tots i totes vosaltres de la natura i del Vallès.

Per aquest nou any volem continuar amb l’acció local per tal de combatre la greu crisi ecològica i de biodiversitat global a nivell territorial. El Vallès no és lliure de totes les males pràctiques que es duen a terme sistemàticament i que estan duent els ecosistemes a la catàstrofe: infraestructures innecessàries, com el Quart Cinturó, la destrucció d’espais naturals com el Bosc de Volpelleres, la construcció d’abocadors a Can Balsac a Rubí, o la construcció d’un camp de Golf a Can Sant Joan, etc.

Des de l’ADENC fem una crida a la participació ciutadana i implicació d’aquesta en els diferents projectes, activitats i campanyes, ja que a partir de l’acció, l’educació i la divulgació pretenem defensar la natura i el territori vallesà.

Aquest 2021 el calendari d’activitats de l’ADENC es centrarà en les xerrades virtuals de l’Hora Cargol, i també organitzarem activitats naturalistes i voluntariats ambientals si la situació ens ho permet. Ara més que mai, cal pensar tots i cadascun dels detalls per tal que tot surti perfecte, i sobretot per fer que totes les activitats siguin esdeveniments sanitàriament segurs i dels quals tothom pugui gaudir amb tranquil·litat i comoditat.

Estigueu atentes a la nostra web i a les xarxes socials per estar al dia de tota l’actualitat de l’entitat.

L’ADENC no seria el que és sense totes les persones que participen, els socis, els voluntaris i voluntàries! Gràcies pel vostre esforç, en especial en moments tan delicats com els que estem vivint!